Smittskyddsåtgärder på Laserdome

Precis som vanligt tror vi starkt på att glädje och rörelse är bland det viktigaste vi har och i dessa tider viktigare än någonsin. Folkhälsomyndigheten anser också att fritidsaktiviteter bör fortsätta, om man vidtar åtgärder för att minska smittspridning, då det är bra för folkhälsan. Nedan kan du läsa om hur vi har anpassat vår verksamhet för att säkerställa en trygg och positiv upplevelse.

Nya pandemilagen
Vår verksamhet omfattas inte av regeringens beslut om begränsningar av antalet besökare. Vi väljer ändå att följa reglerna om att begränsa antal personer i våra lokaler utifrån lokalernas storlek.

Desinfektion
Vi har utökat antalet stationer med handdesinfektion. Vi spritar flera gånger dagligen av särskilt utsatta ytor såsom handtag och spelutrustning. För att ytterligare minska risken för smittspridning har vi investerat i en utrustning med vilken vi besprutar alla ytor som du kan komma i kontakt med, med ett speciellt desinficerande medel, Zoono. Det som är speciellt med detta är att det verkar bakteriedödande på ytan i upp till 28 dagar. Läs gärna mer om detta på www.safeify.se.

Besök utanför ordinarie öppettider
Vi kan hålla extra öppet för slutna sällskap mån – fredagar. Kontakta oss i så fall på laserbokning.gbg@gmail.com 

Slutna sällskap
Boka i så fall paket ”garanterat/ spela själva” eller kontakta vår eventbokare direkt på laserbokning.gbg@gmail.com så hjälper vi er!

Har ni minsta fundering så tveka inte att höra av er till oss.

Ta hand om er och varandra!

 

Bokningar

Har du frågor kring din bokning är du välkommen att maila oss direkt på laserbokning.gbg@gmail.com. Eller ring oss på telefon 031-155105

EnglishSwedish