Kalas på Laserdome

Laserdome Barnkalas Göteborg

 

Firar du ditt kalas på Laserdome i Göteborg så får du ett kalas utöver det vanliga. Det är spännande, mystisk och ibland kanske lite läskigt, men du och dina kompisar kommer garanterat att minnas ditt kalas!
Allt ingår, både inbjudningskort, aktiviteter, mat, dryck, glass och även godis. Med andra ord allt som behövs för att fira din födelsedag ordentligt!

 

Fira barnkalas från 7 år

Det går bra att fira ditt kalas hos oss från det år du fyller 7år -och du kan självklart bjuda så många du vill!
Och vi har flera olika kalaspaket att välja emellan, alltifrån Laserdomekalas, Guldkalas eller varför inte Lyxkalas om du nu verkligen vill gå “all-in” 🙂

För att se lediga tider och boka barnkalas i Göteborg – klicka här

Spelare firar barnkalas på Laserdome Göteborg
Spännande lagspel på Laserdome

Vad är Laserdome?

 

Lagspel
Världens mest spännande lagspel -Laserdome spelas i en dedikerad lasergame arena med närmare 1000 m2 spelyta -på 2 våningar! Det är ett gigantiskt slagfält byggt och beprövat av spelproffs i årtionden som erbjuder den bästa spelupplevelsen man kan få.
Laserdome, eller lasergame som det även kallas är ett perfekt äventyr för barnkalas. I en mystisk, mörk och rökfylld arena samarbetar ni i lag och jagar fienden med ett enda mål i sikte, att oskadliggör fienden!

Gör er redo!
Inför spelet så får alla spelare först se en instruktionsfilm, därefter hjälper spelledaren dig och alla andra spelare att sätta på sig sin utrustning. Och ja, ni får även ett tillhörande laservapen såklart 🙂 Spelledaren hjälper även till att dela in er i jämna lag och ger svar på alla eventuella frågor inför matchen.

Spelet kan börja!
När alla är redo och startsignalen går så har du 20 sekunder på dig att gömma dig i arenans mörka gångar -sen går startsignalen och infernot kan börja! Göm dig, smyg, samarbeta och spela smart för fienden kommer göra allt för att hitta dig innan du hittar dom..

Spelarenan
Spelarenan i Göteborg är ett gigantiskt futuristiskt slagfält fullt med ramper, ljud och ljuseffekter. Det finns även mängder av hinder och skiljeväggar som är perfekta för bakhåll…

Åldersgräns på barnkalas Göteborg
Du är välkommen att fira din födelsedag hos oss i Göteborg från det år du fyller 7 år -och uppåt.

 

Kalas på Laserdome
Laserdomespelare på barnkalas siktar

Laserdome på övriga orter

Vi hoppas såklart att ni vill fira ert kalas hos oss i Göteborg men vill ni boka kalaset i någon annan stad så finns laserdome i flera olika städer